Ο προσωπικός σας παράδεισος...

...μία από τις 34 διώροφες μεζονέτες ή ένα από τα 8 ρετιρέ διαμερίσματα του Platanitis Resort. Τα ιδανικά μέρη για να ξεφύγετε από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις, απολαμβάνοντας μία φανταστική θέα που φτάνει εκεί που δεν πιάνει το μάτι.

Η κάθε μεζονέτα έχει τον δικό της κήπο για αποκλειστική χρήση (τμήμα οικοπέδου από 280μ2 έως 550μ2), ενώ οι 8 παραθαλάσσιες μεζονέτες έχουν και ιδιόκτητες πισίνες, ανά δύο, κατά μήκος της παραλίας.

Οι χώροι των καθιστικών και των σαλονιών έχουν θέα προς το μεγάλο εσωτερικό πάρκο. Όλες σχεδόν οι κατοικίες έχουν δύο υπαίθριες θέσεις στάθμευσης σε διαμορφωμένες περιοχές αποκλειστικής χρήσης (επιπλέον των ιδιωτικών κήπων), καθώς και πέργκολες, είτε στον κήπο τους είτε στις βεράντες των ορόφων. Επίσης, πολλές από τις κατοικίες διαθέτουν αρκετά μεγάλους ημιυπαίθριους χώρους με θέα προς το εσωτερικό πάρκο και τη θάλασσα.

Η ηρεμία και η γαλήνη διαφυλάσσεται απόλυτα μιας και τα κτίρια έχουν διαμορφωθεί ειδικά, έτσι ώστε ο προσωπικός χώρος των κατοικιών που "συνορεύουν" να προστατεύεται.